Z veseljem sporočamo, da smo že tretje leto zapored med TOP 10 najuglednejšimi delodajalci in najuglednejši delodajalec v panogi logistika in prevoz potnikov, prav tako smo med TOP 10 delodajalci v kategoriji poslovnih ved ter v kategoriji tehnika, proizvodne tehnologije, gradbeništvo.

V raziskavi družbe MojeDelo.com smo prejeli:

– priznanje za najuglednejšega delodajalca v panogi logistika in prevoz potnikov,

– se uvrstili med TOP 10 najuglednejših delodajalcev v Sloveniji.

Slovenska raziskava Ugled delodajalca 2021, v kateri je letos sodelovalo več kot 10 tisoč ljudi, je pokazala, da iskalci zaposlitve dajejo prednost delodajalcem, ki izkazujejo spoštovanje do zaposlenih, nudijo konkurenčno plačilo in možnosti strokovnega usposabljanja ter razvoja.

Glede na lansko leto postaja manj pomembno, ali imajo zaposleni na delovnem mestu možnosti strokovnega usposabljanja in razvoja. Med višje izobraženimi je večje zanimanje za delo na daljavo (76 %) kot pri tistih z nižjo izobrazbo (61 %), glavna skrb pri tem pa je, da bodo zaradi dela od doma pogrešali stike s sodelavci.

Več o raziskavi si lahko preberete na povezavi: Kdo so ugledni delodajalci leta 2021? (mojedelo.com)

V skupini Slovenske železnice se zavedamo, da so zaposleni ključnega pomena za uspešno delovanje podjetja, zato se bomo še naprej trudili zagotavljati dobre delovne ter socialne pogoje, vlagali v razvoj zaposlenih, zagotavljali hibridni način dela tam, kjer je to mogoče, ter izkazovali spoštovanje do vseh zaposlenih!