Pri košarkarskem kampu zlatega kapetana Gorana Dragića, ki bo v Laškem potekal do sobote, 16. julija, ne gre le za košarko, ampak gre za treniranje košarke ob obilici drugih športnih dejavnosti, domiselnih doživetij, zabave in sklepanja novih prijateljstev.
Cilj kampa, ki se ga udeležuje okoli 100 nadobudnih košarkarjev in košarkaric, je udeležencem s predanostjo, inovativnostjo in znanjem ekipe izkušenih organizatorjev, trenerjev in vzgojiteljev omogočiti enkraten teden dni povezanih s košarko in Goranom Dragićem.

Oglejte si videe – https://p.sz.si/b4fp7ym0

geslo: 725808

https://p.sz.si/oj1m8chq

geslo: 746674

https://p.sz.si/stc3dsbw

geslo: 676953

 

Pri košarkarskem kampu, ki poteka ob pomoči Slovenskih železnic, gre za čudovit spoj športa, košarke, medsebojnega spoštovanja, spoznavanja in mnogih trenutkov sreče. Goran namreč z otroki preživi ves teden dni, jih spozna, z njimi pa deli sleherni del košarkarskega kampa. Za nameček pa jim v goste pripelje mnoge športne prijatelje ter poskrbi še za marsikakšno presenečenje.

V Laškem so 10. julija, prvi dan kampa v okviru dobrodelne akcije “Podamdaigram”, po ljubljanskem Tivoliju, mariborskem Taboru, ter novomeškem Šolskem centru, odprli že četrto pametno košarkarsko igrišče, ki združuje šport, izobraževanje in zabavo. Opremljeno je z informacijskimi tablami, namenjeno pa rekreaciji in organizirani vadbi mlajših košarkarjev. “Da lahko uživajo na zunanjih igriščih, tako kot sem jaz v svojih mlajših letih,” je ob odprtju prenovljenega igrišča poudaril Goran Dragić in dodal, “rad dajem nazaj, saj je to že četrto igrišče v Sloveniji, in upam, da bo še veliko več takih igrišč.”

Zlati kapetan in NBA-jevec želi s projektom otroke in mladostnike spodbuditi h gibanju in športnemu načinu življenja.